Chakrarensning

Ved hjælp af en behandlingsteknik, der hedder Buddhi, vil jeg rense dine chakraer/psykiske organer indefra, sådan at de oplevelser, som du har lagret i dine chakraer bliver renset ud og således ikke længere vil påvirke dig hverken bevidst eller ubevidst. Buddhi betyder intuition – din egen indre visdom.

Kan du genkende dig selv i følgene udsagn?

  • Du er utilfreds med livet og med dig selv.
  • Dit liv kører på autopilot, og du føler dig som tilskuer til dit eget liv.
  • Det er svært at indgå i sociale relationer.
  • Dit selvværd er lavt og du har manglende selvtillid til dine evner.
  • Du har en følelse af ikke rigtigt at høre til nogle steder.
  • Uhensigtsmæssige mønstre gentages igen og igen uden mulighed for at stoppe dem.

Forløb med Buddhi

Et Buddhi forløb kan hjælpe dig med at komme mere i kontakt med dit autentiske jeg, da du ikke længere vil være begrænset af de ubevidste eller bevidste oplevelser og overbevisninger, der skaber ubalance for dig og påvirker dig både fysisk og psykisk.

Hver behandling består af dels samtale og af selve Buddhi behandlingen, som foregår liggende på en briks. Du vil være vågen under hele behandlingen. Du skal forvente, at nogle af dine problemstillinger bliver tydeligere i en periode, førend de slipper.

Buddhi er en dyb personlig proces, og hvis du ønsker at starte og gennemføre denne proces, skal du forvente at du skal have 8-10 behandlinger. Behandlingerne vil fra gang til gang blive suppleret af Sindsro-behandlinger, sådan at du får ro til at være i processen.

Buddhi har intet med trossystemet Buddhisme at gøre.